Beste psychologiestudent,

Zoals je hebt vernomen zijn we op dit moment bezig met het uitbreiden van ons team. Dominus Cursus verzorgt tentamentrainingen en heeft acht vestigingen in Nederland en twee in Belgie. Wij staan altijd klaar voor studenten die moeite hebben met een bepaald tentamen of cursisten die simpelweg hoge cijfers willen halen.

Gezien het succes van de afgelopen jaren bij de studies Bedrijfskunde en Rechtsgeleerdheid willen we ons nu gaan richten op de studie Psychologie.

Op dit moment werken we nauw samen met het Nederlands Instituut Psychologen (NIP). Voor volgend jaar zijn we op zoek naar cursusmanagers voor de vestiging in Amsterdam (VU).

Naast een goed salaris krijg je bij ons ook de mogelijkheid om mee te gaan naar bedrijfsbezoeken die wij organiseren. Bij Dominus Cursus organiseren we een aantal keer per jaar een bezoek aan een advocatenkantoor, belangrijk psychologen-instituut, gerenomeerde bedrijven als Deloitte, KPMG. Op die manier kun je in een relatief informele setting met recruiters spreken en zo een leuke stage of traineeship bemachtigen. De bezoeken zijn natuurlijk niet verplicht, maar op deze manier proberen we onze collega’s de mogelijkheid bieden om zich extra te ontplooien naast hun studie.

Het werk als cursusmanager houdt in essentie het volgende in: je zorgt voor een goede planning van de cursussen, je geeft leiding aan de docenten in je team en je onderhoudt contact met cursisten en verenigingen met wie we samenwerken.

Functie-eisen:

Wat bieden wij:

Kortom, lijkt het je leuk om een team te leiden? Lijkt het je leuk om je management-vaardigheden verder te ontwikkelen? Wil je na je studie een vliegende start maken en een uitstekende bijbaan op je CV zetten? Solliciteer dan nu voor de functie als cursusmanager voor de studie Psychologie! 

Hartelijke groet,

Het Dominus Cursus Team

PS Lijkt het je leuk om repetitor (student-docent) te worden en les te geven? Hieronder kun je ook solliciteren voor de functie als repetitor.

Contactformulier

[contact-form-7 id=”437″ title=”Sollicitant” ]

Bij ons zit je altijd goed!

  • 89% slaagt in één keer na een cursus
  • Een getrainde docent met minimaal een 8
  • Persoonlijke service, 7 dagen per week
  • 2 weken voor het tentamen jouw lespakket thuis
Inschrijven