Scriptiebegeleiding

Zie jij al een tijdje als een berg op tegen het schrijven van je masterscriptie of -thesis? Lukt het maar niet om te beginnen of ben jij al wel begonnen, maar helemaal vastgelopen? Kijk dan snel verder, want wij kunnen je helpen!

Over Dominus Scriptiebegeleiding

Heel veel studenten zien erg op tegen het schrijven van hun scriptie, kunnen maar geen onderwerp bedenken of of lopen tijdens het schrijven vast? Zeker als jij al uitzicht hebt op een baan kan het schrijven van je masterscriptie te lang duren en de eerste stappen in je carrière vertragen. Ook kan het zo zijn dat je langer dan nodig collegegeld moet betalen. Soms wel een heel jaar! Bij Dominus Scriptiebegeleiding ben jij met problemen als deze aan het juiste adres. Wij zijn er voor studenten die net dat beetje extra begeleiding nodig hebben bij het vlot schrijven van hun scriptie, maar ook voor de studenten die van hun scriptie de kers op de taart van hun studie willen maken met een goed stuk. Zelfs als je bent vastgelopen kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag over het dode punt te komen. Onze begeleiding bestaat uit wekelijkse sessies, maar ook uit digitale hulp bij vragen en we hebben zelfs de mogelijkheid tot telefonische hulp of begeleiding via Skype!

Op welke manier wil je communiceren?

Wij zijn er voor jullie!

Waarom scriptiebegeleiding?

De scriptie wordt door vele studenten gezien als een grote, vervelende en moeilijke opgave. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het proces, dat in drie tot vijf maanden afgerond zou moeten zijn, soms wel anderhalf tot twee jaar duurt. Zie jij ook als een berg op tegen jouw scriptietraject? Heb jij behoefte aan meer vastigheid, extra begeleiding of moet jij over een dood punt heen geholpen worden? Dan staat Dominus Scriptiebegeleiding voor jou klaar! Wij hebben verschillende ‘pakketten’ en bij de gratis intake wordt gekeken welke het beste bij jouw situatie past.

Persoonlijk begeleiding

Bij Dominus willen we jou graag de extra begeleiding geven die jij verdient. Jij krijgt dan ook een eigen, persoonlijke begeleider toegewezen met de juiste kennis over jouw vakgebied.

Eigen methode

Deze begeleider werkt aan de hand van onze eigen methode, waar wekelijkse sessies, contact via e-mail, telefoon en Skype elkaar afwisselen zodat jij altijd snel antwoord hebt op jouw vragen en feedback op jouw stuk!

Zelfontplooiing

Het schrijven van jouw scriptie ontwikkelt jou ook als persoon en als expert binnen jouw vakgebied. Door hier regelmatig en gefocust mee bezig te zijn, ontplooi jij jezelf!

Financieel voordeel

Je bespaart tot wel anderhalf jaar collegegeld en daarnaast kun jij eerder aan jouw nieuwe baan beginnen. Dat scheelt aanzienlijk in de (studie)kosten!

Zoek een passend pakket

Wat hebben we te bieden?

Let op: bij een aantal pakketten is een upgrade mogelijk

Single

voor maar €380

Eén maand lang onbeperkt begeleiding.

Double

voor maar €500

Twee maanden lang onbeperkt begeleiding.

Triple

voor maar €660

Drie maanden lang onbeperkt begeleiding.

Prestige

voor maar €1100

Tot wel zes maanden lang onbeperkt begeleiding.

Meld je nu aan voor jouw gratis intake!