HET DOMINUS CURSUS TEAM

Wij zijn Dominus Cursus. Een professioneel, jong en dynamisch team. Voor elk tentamen zorgen wij dat jij een cursus van de hoogste kwaliteit kan volgen, iedere tentamenperiode weer. Vanzelfsprekend voor een studentenprijs!
 • Anne-Wil Otten
  Algemeen Directeur (CEO)
  Anne-Wil Otten
  Algemeen Directeur (CEO)

  Mijn naam is Anne-Wil Otten en ik ben CEO bij Dominus Cursus. Samen met Bas Kerssies (adjunct-directeur), Casper Smeets (CFO), de managers en alle repetitoren proberen we ervoor te zorgen dat jij een zo goed mogelijke cursus kan volgen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur dan vooral een mailtje of doe een belletje. Dan zal ik proberen je zo snel mogelijk verder te helpen!

 • Bas Kerssies
  Adjunct-directeur
  Bas Kerssies
  Adjunct-directeur

  Dag allemaal, mijn naam is Bas Kerssies en ik ben adjunct-Directeur bij Dominus Cursus. Samen met Anne-Wil (CEO) en Casper Smeets (CFO), alle managers en vooral alle repetitoren zorgen wij ervoor dat jij optimaal voorbereid, met voldoende zelfvertrouwen en het juiste studiemateriaal, jouw tentamen in kan gaan. Het hele team van Dominus Cursus staat in dienst van jou, van jouw tentamen en van jouw resultaat. Laat het dus ook vooral niet na om bij vragen mij een mailtje te sturen.

 • Casper Smeets
  Financieel Directeur (CFO)
  Casper Smeets
  Financieel Directeur (CFO)

  Mijn naam is Casper Smeets. Ik ben financieel directeur bij Dominus Cursus. Door middel van een gedegen boekhouding tracht ik de continuïteit van dit bloeiende bedrijf te waarborgen. Mocht je vragen hebben over een factuur of betaling, dan sta ik voor je klaar. 

 • Maaike van der Voorn
  Cursusmanager Psychologie Groningen
  Maaike van der Voorn
  Cursusmanager Psychologie Groningen

  Hoi iedereen! Ik ben Maaike van der Voorn, cursusmanager Psychologie te Groningen. Ik ben tweedejaars student Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Omdat ik net alle vakken van het eerste jaar gehad heb, weet ik precies waar de moeilijkheden en belangrijke punten in de stof zitten. Met een team van repetitoren proberen we jullie de kennis die nog vers in ons geheugen zit zo goed mogelijk bij te brengen. Zo word je optimaal voorbereid op het tentamen. Zelf plan ik de cursusmomenten in en probeer ik de kwaliteit van de cursussen zo hoog mogelijk te houden. Dit is namelijk erg belangrijk voor ons en voor jullie! Samen met het hele team probeer ik jullie het zelfvertrouwen en de kennis te bieden die jullie nodig hebben om de tentamens te halen. Heb je vragen en/of opmerkingen, neem dan contact met mij op!

 • Anne-Wil Otten
  Cursusmanager Managementwetenschappen Nijmegen
  Anne-Wil Otten
  Cursusmanager Managementwetenschappen Nijmegen

  Mijn naam is Anne-Wil Otten, cursusmanager Bedrijfskunde Nijmegen. We herkennen het allemaal wel, een vak blijk toch iets lastiger te zijn dan gedacht. Samen met de repetitoren ga ik ervoor zorgen dat jij een steuntje in de rug krijgt en met een zelfverzekerd gevoel je tentamen in gaat. Daarnaast vinden wij bij Dominus Cursus een prettige sfeer tijdens de cursusdagen en kwaliteit ontzettend belangrijk! Heb je vragen en/of opmerkingen, of lijkt het je leuk om repetitor te worden, neem dan contact met mij op!

 • Manon de Graaf
  Cursusmanager Geneeskunde Leiden
  Manon de Graaf
  Cursusmanager Geneeskunde Leiden

  Mijn naam is Manon de Graaf. Ik ben derdejaars geneeskundestudent aan de Universiteit Leiden. De studie geneeskunde bevat een hoop pittige vakken en hier biedt Dominus Cursus hulp. Samen met een goed opgeleid team van repetitoren zorg ik ervoor dat je optimaal voorbereid wordt voor het tentamen en deze vol zelfvertrouwen ingaat. Dit bereiken we door hoge kwaliteit cursussen en veel persoonlijke aandacht waarbij er genoeg ruimte is voor vragen. Daarnaast is de prettige sfeer tijdens de cursussen ook erg belangrijk! Voor vragen / opmerkingen kan je altijd contact met me opnemen! 

 • Jasper Schilt
  Cursusmanager Rechten Tilburg
  Jasper Schilt
  Cursusmanager Rechten Tilburg
  Try to add some panel text for this employee 😉
 • Sander Verspiek
  Cursusmanager Rechten Groningen
  Sander Verspiek
  Cursusmanager Rechten Groningen

  Mijn naam is Sander Verspiek, cursusmanager Rechtsgeleerdheid in Groningen. De repetitoren en ik zorgen ervoor dat jij top voorbereid jouw (her)tentamen(s) ingaat. Schroom niet te mailen bij eventuele vragen of bij het willen doen van een sollicitatie.

 • Leora Wit
  Cursusmanager Rechten Utrecht
  Leora Wit
  Cursusmanager Rechten Utrecht

  Mijn naam is Leora Wit, cursusmanager Rechten in Utrecht en student Rechten en Frans. Heb je stress voor dat ene moeilijke tentamen? Of wil je een keer een goed cijfer scoren? Als je het beste uit je studie wilt halen, ben je bij Dominus Cursus aan het juiste adres. Samen met een gedreven team van repetitoren probeer ik je zo goed mogelijk voor te bereiden op je tentamen. Mijn taak hierin als cursusmanager is om de cursussen in te plannen en te organiseren. Ik stel hoge inhoudelijk eisen, waardoor al onze cursussen van zeer goede kwaliteit zijn. Als je verder vragen en/of opmerkingen hebt, of het je leuk lijkt om repetitor bij Dominus Cursus te worden, neem vooral contact met mij op!

 • Bas Kerssies
  Cursusmanager Rechten Nijmegen
  Bas Kerssies
  Cursusmanager Rechten Nijmegen

  Mijn naam is Bas Kerssies en ik ben bij Dominus werkzaam als cursusmanager Rechtsgeleerdheid. Samen met de repetitoren zorg ik ervoor dat je optimaal wordt voorbereid op het tentamen! Voor mij is het enorm belangrijk dat de kwaliteit van onze cursussen uitstekend is en dat er tijdens cursussen een prettige sfeer heerst waar ruimte is voor al jouw vragen. Persoonlijke aandacht & kwaliteit staan bij Dominus immers hoog in het vaandel. Heb je vragen, opmerkingen of ambieer je misschien zelf een carrière als repetitor? Schroom niet contact op te nemen!

 • Sietske Bakker
  Cursusmanager Psychologie Nijmegen
  Sietske Bakker
  Cursusmanager Psychologie Nijmegen

  Ik ben Sietske Bakker en ik ben Cursusmanager Psychologie Nijmegen. Ik heb vorig jaar mijn bachelor gehaald en ga vanaf september beginnen aan de master Gedragsverandering. Uit ervaring weet ik dat de tentamens van sommige vakken erg lastig kunnen zijn en daarom ga ik er samen met de rest van het team van Dominus Cursus Nijmegen voor zorgen dat de tentamentrainingen van psychologie goed verlopen. Hierbij vind ik het belangrijk dat iedereen leert van de trainingen, dat de kwaliteit ervan goed is, dat er binnen de trainingen ruimte is voor iedereen zijn/haar vragen en dat cursisten hierna met vertrouwen het tentamen ingaan. Als je vragen of opmerkingen hebt over de psychologiecursussen van Dominus Cursus mag je altijd mailen. Ook als je je medestudenten wilt helpen door te gaan werken als repetitor kan je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.

"

Bij ons zit je altijd goed!

 • 89% slaagt in één keer na een cursus
 • Een getrainde docent met minimaal een 8
 • Persoonlijke service, 7 dagen per week
 • 2 weken voor het tentamen jouw lespakket thuis
Inschrijven