Wie wij zijn

Dominus Cursus verzorgt tentamentrainingen voor bachelorstudenten aan de grote universiteiten in Nederland: Nijmegen, Maastricht, Groningen, Utrecht, Tilburg, Rotterdam, Leiden en Amsterdam (VU & UvA). In België is het bedrijf actief onder de naam Stumio Examentrainingen in Leuven, Antwerpen en Gent. Dit zijn alle universiteiten die in het aantal studierichtingen breed georiënteerd zijn. Deze tentamentrainingen worden enkel verzorgd voor de vakken die door studenten als lastig worden ervaren.

Onze service

Onze visie is om kwalitatief hoogwaardige trainingen te verzorgen voor onze cursisten. Het huidige slagingspercentage is 87% (op basis van resultaten van het studiejaar 2013-2014).

Drie weken voor het tentamen krijgen de cursisten een integraal lespakket thuis. Dit lespakket bevat alles wat de student behoort te weten voor het tentamen. Afhankelijk van het aantal te behalen studiepunten wordt er acht of tien uren tentamentraining gegeven, verdeeld over meerdere dagen. Naast het lespakket en de intensieve tentamentrainingen kunnen studenten gratis gebruik maken van de Dominus Cursus App waarmee ze oefenvragen kunnen maken.

Wat de app biedt:

–      Gemakkelijk via smartphone of tablet inschrijven voor een cursus

–      Vragen stellen aan je repetitor

–      Oefententamenvragen maken waarna je direct ziet aan welk onderwerp je meer aandacht moet besteden (zowel meerkeuze- als open-vragen).

Uiteraard zijn werkcolleges en hoorcolleges de beste voorbereiding op het tentamen, maar indien een student veel moeite heeft met een bepaald vak of indien diegene een hoger cijfer wil halen kunnen ze kiezen voor een Dominus Cursus.

Uitbreiding

Gezien het succes in Nederland op de bijlesmarkt voor studenten zijn we bezig met de uitbreiding van ons bedrijf naar nieuwe markten. Met name de bijles-markt voor middelbare scholieren is waar we ons nu op willen focussen. De capabilities die we door de jaren heen hebben opgebouwd kunnen makkelijk gebruikt worden voor deze markt. Met name de kennis en contacten die we als bedrijf hebben kunnen door middel van leveraging gebruikt worden. Denk dan aan de Dominus Cursus App die gemakkelijk gebruikt kan worden voor examentrainingen op de middelbare scholen.

Wat er moet gebeuren

In een team bestaande uit drie studenten ga je dit voornemen verwezenlijken. Het team krijgt een ‘pot geld’ waarmee het dit initiatief kan verwezenlijken. Denk aan strategieontwikkeling, marketingstrategie, budgettering, bepalen van de hoogte van het salaris van management en repetitoren. Voor je inzet staat uiteraard ook een financiële vergoeding tegenover.

Tijdens je studie heb je heel veel kennis opgedaan over management, maar ben je ook in staat er iets mee te bereiken door een echte onderneming op te zetten en levensvatbaar te laten zijn?

Als je geïnteresseerd bent over de functie kun je contact opnemen met Behbod Keshawarzi (contact@dominuscursus.nl). Wil je direct solliciteren? Stuur je CV, cijferlijst en beknopt je motivatie naar contact@dominuscursus.nl.

De sollicitaties vinden plaats op vrijdag 21 november en worden afgenomen door Behbod Keshawarzi en Vincent Speelman. 

Bij ons zit je altijd goed!

  • 89% slaagt in één keer na een cursus
  • Een getrainde docent met minimaal een 8
  • Persoonlijke service, 7 dagen per week
  • 2 weken voor het tentamen jouw lespakket thuis
Inschrijven