WERKEN BIJ ONS

Wij zijn Dominus, een organisatie die voor en door studenten is opgericht. Omdat onze organisatie bestaat uit studenten, snappen we hoe lastig sommige vakken kunnen zijn. Ook snappen we dat het studentenleven ontzettend vol en druk is. Iedereen is bezig met diverse nevenactiviteiten en je latere werkgever acht dat ook belangrijk. Je kan soms in de knel komen met het halen van je vakken. Daarom helpen wij jou graag met de stof, zodat je vol zelfvertrouwen je tentamen in kunt gaan!

Herken jij jezelf hierin, wil je ook studenten helpen en heb je altijd al een studiegerelateerde bijbaan willen hebben? Bekijk hieronder onze vacatures, solliciteer en wie weet verwelkomen wij je straks in het Dominus team!

VACATURES

Algemeen directeur (CEO)

Wil jij een jaar lang de leiding over een jonge, snel groeiende organisatie? Schroom jij niet om verantwoordelijkheid te nemen en ambieer jij een uitdagende functie die uniek staat op je cv en waarin jij medestudenten kan helpen? Lees dan snel verder.

Scriptiebegeleider

Heb jij jouw scriptie succesvol afgerond, vond jij het schrijven van jouw scriptie erg leuk en ben je van plan een tweede master te volgen, parttime aan het werk te gaan of heb je wat uurtjes over? Lees dan vooral verder, want dan heeft Dominus Cursus een hele mooie uitdaging voor jou.

Cursusmanager

Als cursusmanager zorg jij ervoor dat jouw mensen goed functioneren. Het is jouw taak om de planning te maken, personeel aan te nemen, hen op te leiden en de algehele bedrijfsvoering binnen jouw studierichting in goede banen te leiden. Als cursusmanager bij Dominus Cursus zet jij je in voor de beste kwaliteit en service. De cursist staat bij Dominus Cursus namelijk altijd op nummer één. Daarnaast zorg jij voor een optimaal bedrijfsresultaat door goede afwegingen te maken tussen service en de daaraan verbonden kosten.

Repetitor (student-docent)

Lijkt lesgeven jou een leuke uitdaging, heb je zelf altijd al een studiegerelateerde bijbaan willen hebben en wil je een extra zakcentje verdienen? Dan biedt Dominus Cursus jou de kans om repetitor te worden!

VOLG ONS

Meer over ons weten? Klik hier.

Bij ons zit je altijd goed!

  • Onze tentamentrainingen worden gemiddeld met een 7.9 beoordeeld!
  • Een getrainde docent met minimaal een 8
  • Persoonlijke service, 7 dagen per week
  • 2 weken voor het tentamen jouw lespakket thuis
Inschrijven